Om oss

Varför handla med oss?
Välkommen till karenskoraffar.com, den bästa officiellt licensierade varumärkesskoraffären online. Vi är de folk som verkligen gillar att komma till jobbet varje dag. Vi är fast beslutna att ge dig den bästa kundservicen mänskligt möjligt, och vi ser fram emot att tjäna din verksamhet. Vi är stolta över att inte bara ha ett stort utbud av toppklädselskor för män, kvinnor och barn, utan också branschledande kundservice, frakt och returpolitik.
Kundtjänst
Vi är engagerade till din tillfredsställelse och ser varje gång du kontaktar oss som en chans att bygga upp ett förhållande. Vi är också shoppare och dedikerade till att leverera våra kunder den typ av shoppingupplevelse vi skulle vilja ha. Om dina förväntningar inte överskrids och om du inte ser fram emot att komma tillbaka, har vi inte gjort vårt jobb!
30-Day Hassle Free Returns
Vårt högsta prioritet är att ge bästa möjliga service och om du inte älskar vad du beställt vill vi inte att du behåller det. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp, kan du returnera objektet i original skick för en fullständig återbetalning.
Köp med förtroende
Att skydda din integritet är av yttersta vikt för oss. Vi använder state-of-the-art krypteringsteknik (SSL) för att skydda ditt kreditkort / personlig information. Din information är 100% säker när du handlar hos oss. Vi mailar dig ibland för att varna dig för speciell försäljning eller nyanlända, men du kan gratis välja bort dessa meddelanden med ett klick.

synagevabluzzin
Copyright © 2020 Karenskoraffar All Rights Reserved