Säkerhet

Säkerhet
Vi använder state-of-the-art krypteringsteknik för att skydda ditt kreditkort / personuppgifter. Du kan placera din order med SSL-kryptering (Secure Socket Layer).
Digitala certifikat krypterar data med SSL-teknik, vilket är branschstandardmetoden för att skydda webbkommunikation. SSL-säkerhetsprotokollet tillhandahåller datakryptering, serverautentisering, meddelandeintegritet och valfri klientautentisering för en TCP / IP-anslutning. Eftersom SSL är inbyggt i alla större webbläsare och webbservrar, installeras helt enkelt ett digitalt certifikat på sina SSL-funktioner.
SSL finns i två styrkor, 40-bitars och 128-bitars, som hänvisar till längden på "sessionsnyckel". genereras av varje krypterad transaktion. Ju längre nyckeln är desto svårare är det att bryta krypteringskoden. Vår webbplats använder 128-bitars kryptering. De flesta webbläsare stöder 128-bitars SSL-sessioner, vilket är trillioner gånger starkare än 40-bitars sessioner.
Safe Shopping Assurance
För att förhindra obehörig åtkomst, upprätthålla datakontrollen och säkerställa korrekt användning av information har vi infört vad vi anser vara lämpliga fysiska, elektroniska och ledande procedurer för att skydda och säkerställa informationen vi samlar in på nätet. Enligt lagen om rättvis fakturering kan din bank inte hålla dig ansvarig för mer än $ 50 av bedrägliga avgifter. Vid obehörig användning av ditt kreditkort måste du meddela din kreditkortsleverantör i enlighet med sina rapporteringsregler och rutiner.

synagevabluzzin
Copyright © 2020 Billiga Basketskor - Karenskoraffar.com All Rights Reserved