Välkommen till www.karenskoraffar.com

Följande Villkor reglerar din användning av denna webbplats. De beskriver dina rättigheter och ansvarsområden. Om du surfar, besöker eller handlar på denna webbplats accepterar du att vara bunden av dessa användarvillkor. Om du inte överensstämmer med någon av dessa användarvillkor, använd inte denna webbplats. I samband med denna webbplats betyder "vi" och "oss" www.karenskoraffar.com och "du" betyder dig, kunden eller användare av denna webbplats.

Dessa villkor och din beställning utgör hela avtalet mellan dig och oss för leverans av produkter. Inga andra användarvillkor gäller. Kontraktet kan inte varieras om vi inte accepterar att ändra det skriftligen eller via e-post.

www.karenskoraffar.com förbehåller sig rätten att när som helst ändra de här användarvillkoren på grund av täta förändringar i internetteknik och tillämplig lag. Därför bör du kontrollera dessa användarvillkor från tid till annan för sådana ändringar.

Säkerhet

När du registrerar dina personuppgifter för att beställa, används en säker server. Secure Sockets Layer (SSL) krypterar informationen du skickar via denna webbplats. Vi ger ingen garanti med avseende på styrkan eller effektiviteten för den krypteringen och www.karenskoraffar.com som inte är ansvarig för händelser som uppstår genom obehörig åtkomst till den information du tillhandahåller.

Produktbeskrivningar

Vi gör varje Endeavour så exakt som möjligt när vi beskriver produkter på denna webbplats. Vi garanterar dock inte att produktbeskrivningar eller annat innehåll på denna webbplats är korrekt, fullständigt, pålitligt, aktuellt eller felfri.

Eventuella representationer, garantier eller överenskommelser med avseende på produkter som avses på denna webbplats ska omfattas av, regleras av och enligt vad som anges i det tillämpliga avtalet som reglerar tillhandahållandet av detta.

Beställa produkter

Du kan beställa en beställning genom att fylla i beställningsformuläret på www.karenskoraffar.com

När du beställer hos oss, anses du ha gjort ett erbjudande att köpa den eller de produkter du har valt utifrån dessa användarvillkor.

Vi kommer att ge dig ett beställningsnummer via e-post efter att vi har fått ditt erbjudande att köpa produkten.

Vi meddelar dig när vi behandlar din beställning genom att skicka en orderbekräftelse och skattefaktura via e-post. Erbjudandet kan endast godtas av oss efter det att vi har godkänt våra interna valideringsprocedurer för att förhindra kreditkort eller betalningsbedrägerier.

Vi behåller absolut gottfinnande att vägra service, avsluta konton, ta bort eller redigera innehåll eller avbryta order. Om vi ??av någon anledning inte kan behandla eller ta emot din order efter det att betalningen har mottagits kommer vi att kontakta dig via e-post eller telefon.

Leverans av produkter

Du kommer att få en beräknad leveranstid när du betalar ut från din beställning. Uppskattade leveranstider är på arbetsdagar-måndag till fredag, förutom helgdagar. Normal leverans är inom 3 till 7 arbetsdagar från dagen för betalningen av din beställning.

Vi gör allt vi behöver för att leverera din produkt inom beräknad leveranstid. De faktiska leveranstiderna kan ändras på grund av förändringar i utbudet eller omständigheterna utanför vår kontroll.

Vi uppmuntrar dig att besöka avsnittet "Kundinloggning" på vår webbplats för att visa leveransstatus för dina produkter. Om din produkt (er) inte har kommit fram till den beräknade leveranstiden, kontakta oss.

synagevabluzzin
Copyright © 2020 Billiga Basketskor - Karenskoraffar.com All Rights Reserved